Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Jadviga Neilande: Nodokļu jauninājumi ļoti būtiski ietekmē ikdienas darbu
Publicēts 16. janvārī, 2012.
Kā informē nodokļu konsultante Jadviga Neilande, nodokļu jauninājumi ir ļoti būtiski un tie ietekmē gan grāmatvežu, gan uzņēmumu vadītāju ikdienas darbu, tāpēc, lai gūtu lielāku priekšstatu par notiekošo, Nodokļu Likumdošanas Izglītības centrs (NLIC) šonedēļ, 19.janvārī, rīko īpašu semināru - 4 semināri vienā - būtiskas izmaiņas nodokļu likumdošanā 2012. gadā, fizisko pers. nulles deklarācija; uzņēmuma gada pārskata sastādīšana - izmaiņas; mikrouzņēmumu nodokļa izmaiņas.

Šajā seminārā tiks apskatīti tādi jautājumi kā fiziskās personas mantiskā stāvokļa deklarēšana, ierobežojumi mikrouzņēmumu nodokļu maksātājiem, ierobežojumi fiksētā nodokļa maksātājiem, izmaiņas zemnieku saimniecībām, PVN īpašā kārtība būvniecībā, jauna pavadzīmju lietošanas kārtība, grozījumi likumos “Par uzņēmumu ienākuma nodokli”, “Par nekustamā īpašuma nodokli” un “Par valsts sociālo apdrošināšanu”. Tāpat tiks skatīti aktuālie grozījumi nodokļu likumos – UIN, IIN, PVN, mikrouzņēmumu nodoklī, NĪN, kā arī citas normatīvo aktu izmaiņas.

Semināru vada sertificēta nodokļu konsultante, ilggadēja VID speciāliste ar lielu pieredzi Jadviga Neilande. Tas dod iespēju ne vien uzzināt aktuālos jaunumus nodokļu likumdošanas jomā, bet arī saņemt atbildes uz personīgi interesējošiem jautājumiem tēmas ietvaros. Katram apmeklētājam tiek nodrošināti arī plaši semināra materiāli, kur sniegta informācija par jaunumiem nodokļu politikā, likumdošanas izmaiņas, kā arī padomi nodokļu optimizācijā un piemērošanā dažādās situācijās. Papildus tam NLIC piedāvā arī vispārējas nodokļu konsultācijas, kuru laikā speciālists ierodas uzņēmumā un pārrunās ar klientu cenšas rast risinājumus uzņēmumam nozīmīgos jautājumos, specializējoties uz konkrēto gadījumu.

„Ir svarīgi sevi pilnveidot, jo tas ir ceļš uz panākumiem. Neizprotot situāciju nākas lieki tērēt laiku visas aktualitātes meklējot internetā vai zvanot speciālistiem. Šajos semināros ir koncentrēta informācija par visu svarīgo, turklāt, apmeklētājiem arī pēc semināra būs iespējams saņemt konsultācijas jebkurā laikā,” stāsta "Nodokļu likumdošanas izglītības centra" kursu vadītāja Baiba Rozentāle.

Šī semināra apmeklētājiem tiek dota iespēja saņemt ne tikai bezmaksas attālinātās konsultācijas nodokļu likumdošanas jautājumos, bet arī iespēju uzņēmumam izvietot reklāmu biznesa nozares portālos Ls 100 vērtībā par brīvu, katram semināra apmeklētājam - "Nodokļi un Komercija" abonements (Ls 84,- vērtībā) uz 12 mēnešiem – par brīvu, kā arī ļoti plašs izdales materiālu klāsts - vairāk kā 300 lpp viens komplekts.

Tuvākais NLIC seminārs paredzēts 19. janvārī. Lai pieteiktos semināram un iegūtu plašāku informāciju, zvaniet 29948182 vai rakstiet nodokli@hotline.lv.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: