Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
NLIC dod iespēju valsts un pašvaldību iestādēm šī gada pirmo nodokļu semināru apmeklēt lētāk
Publicēts 4. janvārī, 2012.
Sākoties jaunam un ražīgam gadam, Nodokļu Likumdošanas Izglītības centrs (NLIC) valsts, pašvaldību un sabiedriskajām organizācijām radis iespēju piedāvāt šī gada pirmo nodokļu semināru 4 semināri vienā – Būtiskas izmaiņas nodokļu likumdošanā 2012.gadā, fizisko personu nulles deklarācija, uzņēmuma gada pārskata sastādīšana – izmaiņas, mikrouzņēmumu nodokļa izmaiņas, ar 50% atlaidi.

Šis seminārs ir būtisks nodokļu jauninājumu dēļ, kas stājušies spēkā 1.janvārī, turklāt papildus tiks apskatīti tādi jautājumi kā fiziskās personas mantiskā stāvokļa deklarēšana, ierobežojumi mikrouzņēmumu nodokļu maksātājiem, ierobežojumi fiksētā nodokļa maksātājiem, izmaiņas zemnieku saimniecībām, PVN īpašā kārtība būvniecībā, jauna pavadzīmju lietošanas kārtība, grozījumi likumos “Par uzņēmumu ienākuma nodokli”, “Par nekustamā īpašuma nodokli” un “Par valsts sociālo apdrošināšanu”. Tāpat tiks skatīti aktuālie grozījumi nodokļu likumos – UIN, IIN, PVN, mikrouzņēmumu nodoklī, NĪN, kā arī citas normatīvo aktu izmaiņas.

„Strādājot ikdienas darbu no mums tiek prasīta precizitāte un nodokļu jautājumu pārzināšana. Sūtījām vēstuli NLIC ar aicinājumu izveidot šādu programmu, kur tiks skarti mums būtiskākie jautājumi, kā arī nodokļu jauninājumi bez kuriem nevar pienācīgi veikt savus pienākumus,” atzīst grāmatvede no Jūrmalas, Anda Gailīte.

Semināru vada sertificēta nodokļu konsultante, ilggadēja VID speciāliste ar lielu pieredzi Jadviga Neilande. Tas dod iespēju ne vien uzzināt aktuālos jaunumus nodokļu likumdošanas jomā, bet arī saņemt atbildes uz personīgi interesējošiem jautājumiem tēmas ietvaros. Katram apmeklētājam tiek nodrošināti arī plaši semināra materiāli, kur sniegta informācija par jaunumiem nodokļu politikā, likumdošanas izmaiņas, kā arī padomi nodokļu optimizācijā un piemērošanā dažādās situācijās. Papildus tam NLIC piedāvā arī vispārējas nodokļu konsultācijas, kuru laikā speciālists ierodas uzņēmumā un pārrunās ar klientu cenšas rast risinājumus uzņēmumam nozīmīgos jautājumos, specializējoties uz konkrēto gadījumu.

„Nodokļu jauninājumi, kas stājušies spēkā ar 1. janvāri ir ļoti būtiski, lai spētu veiksmīgi strādāt ikdienā. Lai šī informācija būtu pēc iespējas plašāka un pieejamāka, valsts, pašvaldību un sabiedriskajām organizācijām esam raduši iespēju piešķirt 50% atlaidi semināra apmeklējumam. Turklāt visiem apmeklētājiem tiek piešķirti dažādi bonusi - bezmaksas attālinātās konsultācijas nodokļu likumdošanas jautājumos, iespēju uzņēmumam izvietot reklāmu biznesa nozares portālos Ls 100 vērtībā par brīvu, katram semināra apmeklētājam - "Nodokļi un Komercija" abonements (Ls 84,- vērtībā) uz 12 mēnešiem – par brīvu, kā arī ļoti plašs izdales materiālu klāsts - vairāk kā 300 lpp viens komplekts,” stāsta "Nodokļu likumdošanas izglītības centra" kursu vadītāja Baiba Rozentāle.

Tuvākais NLIC seminārs paredzēts 5. janvārī. Lai pieteiktos semināram un iegūtu plašāku informāciju, zvaniet 29948182 vai rakstiet nodokli@hotline.lv.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: