Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Seminārs "Aktuālākie jaunumi nodokļu likumos 2011. gadā un nodokļu optimizācijas iespējas" - 26. janvārī
Publicēts 20. janvārī, 2011.
Pēc vairākkārtējiem uzņēmēju pieprasījumiem Nodokļu likumdošanas izglītības centrs 26. janvārī ATKĀRTOTI organizē semināru "Aktuālākie jaunumi nodokļu likumos 2011. gadā un nodokļu optimizācijas iespējas" ar ļoti plašu programmu tieši par izmaiņām un jaunumiem LR nodokļu likumdošanā 2011. gadā.

ĪSS SATURA IZKLĀSTS

1. Iedzīvotāju ienākuma nodoklis.Minimālā alga, atvieglojumi un neapliekamais minimums un to piemērošana.Jaunas nodokļa likmes.Ienākums, kam attaisnotos izdevumus nepiemēro.Papildus atlaides un nosacījumi ziedojumiem.Jaunumi komandējumu un darba braucienu noteikšanā.Kompensācija par darbinieka auto izmantošanu.Neapliekamās apdrošināšanas atlīdzības.Neapliekamie ienākumi laulības šķiršanas rezultātā.Papildus apliekamais objekts no kapitāla.Apliekamā ienākuma noteikšana atsavinātam dāvinājumam vai mantojumam.Apliekamā ienākuma noteikšana nekustamajam īpašumam.Kapitāla pieauguma noteikšanas metodes.Ienākums un nodokļa aprēķināšana no kredīta saistību dzēšanas.Nodokļa ieturēšana nerezidentam.Deklarāciju iesniegšanas periods.

2. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas.Jaunas likmes.Darba devējs un darba ņēmējs.Apdrošināšanas statusa iegūšanas diena.Nekustamā īpašuma apsaimniekotājs.Atbalsts lauksaimniecībā.VSAOI pārmaksa.Parādu norakstīšana.Pabalstu piegāde dzīvesvietā.Soda sankcijas.

3. Pievienotās vērtības nodoklis.PVN likmes.Tiesu izpildītāju pārdotās mantas PVN nomaksa. Jauna apliekamā persona – fiskālais pārstāvis.Obligātais reģistrēšanās slieksnis – 35000 LVL.Pakalpojumu sniegšanas vieta kultūrai.Pakalpojumu sniegšanas vieta dabasgāzei.Neapliekamie objekti.PVN elektrībai.Samazinātā likme koksnei.Rēķina izrakstīšanas pārejas periods.Kases metodes pārejas periods.Priekšnodokļa atskaitīšana nekustamajam īpašumam.Priekšnodokļa ierobežojums vieglajai automašīnai.PVN atmaksas nosacījumi.PVN atmaksa ES nereģistrētai personai.

4. Uzņēmumu ienākuma nodoklis.Apliekamā ienākuma koriģēšana uzkrājumiem nedrošiem parādiem.Apliekamā ienākuma samazināšana par Zemessardzes darbinieka algu un NĪ rekonstrukciju sakarā ar nomas līguma laušanu.Apliekamā ienākuma palielināšana par nesaimnieciskajiem izdevumiem.Pārmaksas atmaksa nerezidentam.Nodokļa atlaide par ilgtermiņa ieguldījumiem.Atlaides ziedojumiem.

5. Dienesta autoUzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodoklis.Nodokļa maksātāji.Apliekamis objekts.Neapliekamais transports.Uzskaites veikšana.Nodokļa likmes.Ar algas nodokli apliekamais objekts.Auto izmantošana saimnieciskajā darbībā fiziskām personām un uzņēmumiem.Pamatlīdzekļu nolietojums un izmaksas fiziskām personām.PVN un pašpatēriņš.

6. Citi grozījumi.
Likums „Par nodokļiem un nodevām”.Nekustamā īpašuma nodoklis.Dabas resursu nodoklis.Akcīzes nodoklis.Citi.

7. Atbildes uz jautājumiem un konsultācijas.

Semināru vada viena no pieredzējušākajām ekspertēm nodokļu likumdošanas jomā - nodokļu konsultante Jadviga Neilande. Par semināra apmeklējumu tiek izsniegta apliecība. Tikai Ls 59 + PVN 

Lūdzu, pievērsiet arī uzmanību iespējai katram semināra apmeklētājam PAR BRĪVU saņemt "Nodokļi un Komercija" 6 (sešu) mēnešu abonementu (Ls 42,- vērtībā) - http://www.issuu.com/nodokli

Katram semināra dalībniekam tiek dota iespēja iestāties “Latvijas Grāmatvedības klubā” par brīvu uz 6 mēnešiem, kas dod iespēju saņemt konsultācijas un apmainīties ar informāciju par jaunumiem grāmatvedībā un nodokļu likumdošanā ar vadošajiem nozares speciālistiem.

Semināra norise no pl.10 - 14, ar kafijas pauzi. Katram apmeklētājam - dāvana no Purederm (TM) ādas kopšanas līnijas un BeautySalon.lv

Tālrunis 29948182
E-pasts: nodoklu.centrs@gmail.com

Semināru atbalsta: Purederm (TM) ādas kopšanas līnijas un BeautySalon.lv


Komentāri (1)
Natālija: Diemžēl informācijā nav norādīta konkrēta adrese par semināra norises vietu, jo daudzi no novadiem un pagasttiem nezina, kur atrodas Nodokļu likumdošanas izglītības centrs un kur šis centrs ieplānojis 26. janvārī ATKĀRTOTI organizē semināru "Aktuālākie jaunumi nodokļu likumos 2011. gadā un nodokļu optimizācijas iespējas" ???
25/01/2011 12:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: